CAIVEL S.L.

Sobre Nosaltres

Neteja i Manteniment Caivel S.L

La seva tasca és ben visible en molts edificis i centres educatius de la comarca. Experiència, professionalitat i proximitat defineixen bé la feina de Caivel.

La Mercè i en Joan són els comandants de Caivel, empresa de neteja i de manteniments amb activitat a la capital altempordanesa des de fa 20 anys. El seu espai físic es troba al Carrer Sant Antoni número 43 (baixos) i actualment compten amb uns 25 treballadors, bona part d’ells membres de la família. “Comptar amb gent de la família ens permet tenir-ho tot més controlat, si bé la resta de l’equip és molt implicat i professional”, destaquen.

En aquest sentit, afirmen haver crescut sobretot amb el boca a boca: “Molts clients que ara tenim no provenen de publicitat sinó d’opinions rebudes per part de persones que ja confiaven en nosaltres prèviament. El secret? Ser professionals, propers i, sobretot, flexibles”. Actualment s’encarreguen de la neteja de quatre instituts de Figueres, a més d’una llarga llista d’empreses, oficines, magatzems i comunitats de veïns de la comarca.

Antigament en Joan era contractista. En els últims anys, però, s’ha format i certificat en altres temes, sobretot perquè el manteniment ofert per Caivel fos ampli i efectiu com la neteja. “També tractem aspectes com la pintura i arreglem bé els espais exteriors, per exemple mitjançant podes i herbicides”, comenta la Mercè, a l’hora de parlar de la seva parella. A mitjans de l’any 2018 van experimentar un fort boom de feina que encara mantenen. “Nosaltres i l’equip som gent fàcil de connectar i contactar, inclús amb problemes que sorgeixen durant els caps de setmana, i sempre vetllem per deixar empremta amb les feines ben fetes”.

neteja i Menteniment CAIVEL
neteja i Menteniment CAIVEL
happypornhd.com
https://xnxxmovies.club buxom teen takes cumshot.
https://www.favoritexxxvideos.com
http://sexcnvideos.com mi esposa con su amante mas querido.
www.pornsnake.net